söndag 19 september 2010

Idag gäller det..

Brukar inte bli politisk i min blogg, eftersom jag helst undviker det. Det är fortfarande ett lite småkänsligt ämne, även om jag tror vi ungdomar är öppnare med våra åsikter, faktiskt. Dessutom betraktar jag mig inte som så väldigt insatt.

Men idag blir jag politisk. Idag gäller det! Det känns till och med lite nervöst.. För det du röstar idag avgör ifall vi ska ha in högerextremister (SD är naturligtvis de jag åsyftar) eller kommunister (okej, VP är kanske inget renodlat kommistparti men så nära man kommer utan att glida ut mot den utomparlamentariska extremvänstern. Dessutom är Ohly uttalad socialist, om han inte tagit tillbaka det med...).

En röst på de rödgröna, oavsett inbördes parti, är indirekt en röst för Ohly i riksdagen. Men jag ser hellre att ni röstar vänster än på Sverigedemokraterna, som absolut inte får vinna mark i svensk politik. Inga av de etablerade partierna vill sammarbeta med SD, som tur är! Så din röst är jätteviktig!

Hellre ett blocköverskridande sammarbete, det vore lite spännande och säkert bra för Sverige. Jag tror egentligen inte på blockpolitik men ja, jag är lite småliberal. Social-liberal, faktiskt och ämnar att rösta på Folkpartiet, ifall någon undrar.

Inga kommentarer: