tisdag 12 oktober 2010

Sjukt trött, men nöjd.

Åh vad trött jag är, har äntligen tränat idag och gjort upp för en helgs latande. Jag skulle tränat igår, men orkade inte, så jag låg efter.

Därför bestämde jag mig för att sammanfoga två pass (ben och bröst/biceps) till tre timmar (!) långt gymmande. Det var skönt att träna igen och jag tycker det går bättre och är roligare nu, gött! Kändes pepp att träna idag, faktiskt. Jävligt pepp!

Resultatet är dock att jag går som en hjulbent biker uppför trapporna (och det är en plåga att gå upp för dem) samt att jag tycker att bara lyfta armen högre än brösthöjd är en ansträngning. Så det ska vara!

Ska man nu behöva plugga, när man är så här trött? Ja,  det får jag väl göra, om jag ska hinna. Har festarrangerande att ta tag i på torsdag, samt fika med Natta imorgon... Och jag är bäst på att undvika att plugga. Så om det ska hinnas med så får jag åtminstonde läsa inledningen (eller ett par sidor in) ikväll. En start, åtminstone? Sen lite imorgon. Usch, bara att tänka på plugg gör mig - om möjligt - ännu tröttare.

GÄSP. Jag orkar inte, insåg när jag pratade med min moster som ringde nyss hur jäkla trött eller drogad jag lät. "Väckte jag dig?" frågade hon, haha.

Sen går ju American Pie - The Naked Mile på Tv6. Jag har sett den ett par gånger, och det är inte de äkta American Pie (1-3) med självaste Stiffler, men trots allt jävligt rolig! Bud på att se den, sen! Nu måste jag plugga. Får stänga ner msn, annars blir det inget gjort?

3 kommentarer:

Natta sa...

självdiciplin hence, hört talas om det? ;)

Unknown sa...

Sån har jag inte, kan önska mig det med i present? (A)

Kajsa sa...

Haha jaa ojdå... men nu bloggar jag i min vanliga blogg.....igen.. orkade inte byta hahaha (jag är jobbig jag vet) :) pussis!