fredag 28 september 2012

Some memories are best forgotten, once again I'm gonna hit rock bottom!

I morse på Bandit intervjuades ett skönt gäng som numera kallar sig Junkstars och ett par redigt grymma låtar från deras kommande platta spelades. De ska även släppa en dokumentär - där de spelat in allt, verkligen allt från ett fattig gäng rockers liv där de går på festival, dricker sprit och knullar (fast de sa att man inte får ligga som asprirerande rockstjärna? En av dem får ligga iaf, säkert Matte, som är tydligen är ihop med Max syster - dvs gitarristen och sångarens syrra).

Ser verkligen fram emot nästa tisdag, tror jag det var, då ett avsnitt av Junkstar Lifestyle kommer ut och såklart plattan, With A Twist of Lemon. Jävligt skön, rättfram rätt igenom sann rock'n'roll. Se bara videon där de festar och dricker jäger under inspelningen av deras musikvideo liksom. För jävla bra text har låten (nedan) också! Lyssnar på den om och om igen!!

Gemensamma influenser tycks vara Social Distortion, Backyard Babies och Hellacopters. Casualties och Rancid nämdes även som favoritband hos några, bland annat! Gilla!! De bär Rancid och Lars Fredriksson-t-shirtar, jeansväst och skinnpajer - och Max berättade med ett skratt imorse att när han träffade (?? vågar inte uppge felaktiga uppgifter, hitta det inte i intervjun) bar han en The Clash-tisha och sa att han var "så jävla punk!". En av dem liknar Dregen jävligt mycket. Pluspoäng på punk-influencer. Pluspoäng på allmänt bra influencer. Pluspoäng på att de har en skåning som frontman. Pluspoäng på att de verkar så jävla rock'n'roll! Fuck yeah!!




 Ikväll blir det utgång till Bishops Arms med Muffe, men när man peppar denna låt känns det som jag är aaaldelles för pep för att bara ta "nån" öl! Tur att jag, olikt honom, inte jobbar imorgon, haha!

Kolla in: http://www.junkstarsofficial.com/

http://www.facebook.com/junkstarsofficial http://open.spotify.com/artist/6hsLu8nrBs727WbiDSjnaS (Rock'n'roll Allstars som de hette tidigare, men som de inte fick hete för Gene Simmons haha!)

Hör intervjun här: http://play.bandit.se/catchup/6165
Rock on!

2 kommentarer:

Annica sa...

Fast som hemma gjorda musikvideos som ska vara som "hemmafest" tycker jag sister sin video med låten 24/7 är lite grymmare :) Se här: http://www.youtube.com/watch?v=y3rfFX0ilTg

Dessutom är den video inspelad hemma hos min storebror och hans tjej i sthlm, haha.

Unknown sa...

Seriöst? Fan va cooolt!!

Jävligt schysst band förutom, förbannat bra! :)

Tycker dock Rock Bottom andas mer himma-fest :)